Patarimai, kaip valyti riebalų filtrus
Nesvarbu, kokį maistą gaminate ant viryklės namuose, virtuvėje, maistas – ruošiamas, gaminamas.

Iš keptuvių ir puodų kyla garai ir riebalai, kuriuos sugauna virtuvės gartraukis. Bet jei gartraukyje esantis riebalų filtras yra pilnas senų riebalų, filtravimas bus minimalus. Tai neigiamai veikia patalpų aplinką, be to, ji gali būti labai degi.
Rekomenduojame riebalų filtrą plauti maždaug du kartus per mėnesį, priklausomai nuo naudojimo. Riebalų filtrą galima plauti plovikliu. Nedvejodami leiskite mirkti kriauklėje arba vonioje, kad riebalai ištirptų. Tada kruopščiai nuplaukite filtrą ir leiskite jam išdžiūti. Metalinį Flexit riebalų filtrą taip pat galima plauti indaplovėje.
Flexit turi keletą skirtingų tipų riebalų filtrų. Čia rasite tinkamą filtrą savo virtuvės gartraukiui >>
Pats gartraukis valomas švelniu plovikliu ir minkšta šluoste. Keletą kartų per metus reikia tinkamai išvalyti ir gartraukio vidų. Dauguma Flexit gartraukių turi Easy Clean variklio bloką, todėl lengva saugiai atlikti kruopštų vidaus valymą.
Daugiau straipsnių

Jaučiu blogą orą savo namų biure. Ką daryt?
